Faglig etisk utvalg

Forening for Gestalt Terapeuter (FGT) har et Faglig-Etisk utvalg som skal være et rådgivende organ for FGTs styre og for medlemmer i faglig-etiske spørsmål. Klagesaker skal sendes skriftlig til styret, som sender det videre til Faglig-Etisk Utvalg for uttalelse. Utvalget skal fremme gestaltterapeuters faglig-etiske standard.

Våre etiske regler, Etiske_Regler_ rev2012.pdf, kan du laste ned eller lese på denne lenken.

Disse personene sitter i Faglig-Etisk Utvalg i perioden 2015-2016:

Navn Telefon E-postadresse
Åshild Ljøstad  98658415 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mona Aluwini 93069917 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Therese A. H. Magnus 41249009